Hot asiatice frigarui de porc cu oțet de orez Slaw
Hot asiatice frigarui de porc cu oțet de orez Slaw este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, fulgi de piper, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare sunt Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și Slaw de ceapă verde, Asiatice arahide Slaw cu carne de porc, și Cinci Spice carne de porc cu Slaw asiatice.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 10 frigarui din lemn, inmuiate in apa timp de 1 ora
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
1
Așezați 4 până la 5 bucăți de carne de porc cubată pe fiecare frigăruie și continuați până când toată carnea de porc a fost frigăruită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați pe o tavă de foi.
3
Pentru a face marinata, amestecați sosul teriyaki, pasta dulce de chile, fulgii de ardei roșu, habanero și zahărul brun într-un bol până se combină bine. Luați 1/4 cană de marinată și ungeți fiecare frigăruie.
Puneți frigarui într-o pungă de plastic și marinați timp de 2 până la 3 ore sau până peste noapte. Salvați restul marinadei ca sos de basting pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
În timp ce carnea de porc se marinează, faceți oțetul de orez slaw. Într-un castron nereactiv, amestecați varza verde și roșie și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Grăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați să stea până când culorile sângerau, aproximativ 10 minute. În acest timp, faceți pansamentul.
7
Bateți împreună oțetul de vin de orez, maioneza, muștarul, zahărul brun, semințele de țelină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Semințe De țelină
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă peste amestecul de varză și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
9
A servi: după ce carnea de porc s-a marinat, încălziți un grătar la foc mediu-mare. Grătați frigarui de porc la foc direct timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, vopsind sosul rămas pentru o caramelizare frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Serviți frigarui de porc pe un pat de oțet de orez slaw și sos suplimentar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.