Homar Savannah
Homar Savannah ia despre 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1147 calorii, 114g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $10.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, jumătate și jumătate, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun dintre cele mai bune Savannah Red Rice, Savannah Cocktail Cu Absint, și Savannah Cheesecake Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Luați homarul, așezați-l cu stomacul în jos pe tejghea și, cu un cuțit greu, tăiați homarul în jumătate începând din spatele capului. Acest lucru ucide homarul prin tăierea coloanei vertebrale. Dacă nu vă simțiți confortabil, cereți pieței locale de pește să o taie pentru dvs.
Într-o cratiță mare adăugați aproximativ 4 uncii de sos Newburg și puneți la foc mic.
Adăugați scoici, creveți și ciuperci feliate. Gatiti pana cand fructele de mare sunt fierte pe jumatate, aproximativ 5 minute.
Așezați sosul de scoici și creveți peste fiecare jumătate de homar și acoperiți cu felii de provolone.
Adăugați felii de ardei prăjiți și acoperiți cu parmezan proaspăt ras. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați făina, boiaua, sarea, piperul și ardeiul cayenne. Într-o tigaie cu sos mediu, topiți untul la foc mic.
Adăugați amestecul de făină în untul topit și amestecați constant.
Adăugați sherry în sos și continuați să amestecați până se îngroașă.
Adăugați jumătate și jumătate și încălziți, continuând să amestecați.
Se servește cu savană de homar.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Roland Lavantureux Petit Chablis cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Roland Lavantureux Petit Chablis
Solurile Portlandiene din extensia denumirii Chablis, cunoscute sub numele de Petit Chablis, s-ar putea să nu se bucure de aceeași reputație ca și Kimmeridgianul, totuși ele îmbibă vinurile cu o prospețime clară, plină de viață și arome zesty, citrice, care vorbesc cu componenta minerală profundă a Burgundiei de Nord.