Homar Savannah

Homar Savannah
Homar Savannah ia despre 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1147 calorii, 114g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $10.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți piper, jumătate și jumătate, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun dintre cele mai bune Savannah Red Rice, Savannah Cocktail Cu Absint, și Savannah Cheesecake Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Luați homarul, așezați-l cu stomacul în jos pe tejghea și, cu un cuțit greu, tăiați homarul în jumătate începând din spatele capului. Acest lucru ucide homarul prin tăierea coloanei vertebrale. Dacă nu vă simțiți confortabil, cereți pieței locale de pește să o taie pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-o cratiță mare adăugați aproximativ 4 uncii de sos Newburg și puneți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați scoici, creveți și ciuperci feliate. Gatiti pana cand fructele de mare sunt fierte pe jumatate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
5
Așezați sosul de scoici și creveți peste fiecare jumătate de homar și acoperiți cu felii de provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Adăugați felii de ardei prăjiți și acoperiți cu parmezan proaspăt ras. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
7
Într-un bol mediu de amestecare, combinați făina, boiaua, sarea, piperul și ardeiul cayenne. Într-o tigaie cu sos mediu, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați amestecul de făină în untul topit și amestecați constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Adăugați sherry în sos și continuați să amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Adăugați jumătate și jumătate și încălziți, continuând să amestecați.
11
Se servește cu savană de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Roland Lavantureux Petit Chablis cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Roland Lavantureux Petit Chablis
Roland Lavantureux Petit Chablis
Solurile Portlandiene din extensia denumirii Chablis, cunoscute sub numele de Petit Chablis, s-ar putea să nu se bucure de aceeași reputație ca și Kimmeridgianul, totuși ele îmbibă vinurile cu o prospețime clară, plină de viață și arome zesty, citrice, care vorbesc cu componenta minerală profundă a Burgundiei de Nord. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Revista