Homar Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin

Homar Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin
Homarul Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $11.23 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 43G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, oțet distilat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Scoici Maine Diver cu dovlecei de nucă, Prosciutto și vapori de coajă portocalie, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Rozmarin usturoi friptură de vită cu ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 litri de apă și oțet la fiert în oală de 10 până la 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 2 homari cu capul înainte și gătiți până când cojile devin roșii aprinse și homarii sunt doar gătite, aproximativ 11 minute. Folosind clești, scoateți homarii din apă. Repetați cu restul de 2 homari. Răsuciți ghearele și cozile de pe homari. Crăpați ghearele și îndepărtați carnea. Folosind foarfece de bucătărie sau cuțit mare greu, tăiați cozile de homar pe lungime în jumătate; îndepărtați carnea de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CleșteClește
3
Tăiați carnea în bucăți mari de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Se pune într-un castron mediu; se acoperă și se dă la frigider. Coji de gheare și coadă de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați branhiile de homar. Clătiți cojile sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
6
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă apă rece și se înmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Scurgeți; clătiți bine.
9
Încălziți 1/4 cană de ulei în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați coji de homar, morcovi și următoarele 4 ingrediente. Gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
11
Adăugați 4 litri de apă și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul de homar într-un castron mare, apăsând pe solide. Se strecoară din nou bulionul prin strecurătoare fină în aceeași oală. Se fierbe la foc mediu-mare până când bulionul se reduce la 2 căni, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor;se răcește separat bulionul și carnea de homar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Aduceți 1 litru de apă la fiert în ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CeaiCeai
13
Așezați 2 căni de rozmarin în fiecare din cele 4 boluri mari; așezați pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Topiți 2 linguri de unt cu 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați ciuperci, cimbru, usturoi și saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute; aruncați cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
16
Adăugați homar și 1/2 cană de unt în tigaie și încălziți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Între timp, aduceți bulionul de homar la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
18
Se toarnă bulion fierbinte de homar în blender; adăugați 1 cană de unt. Amestecați până când untul este topit și amestecul este spumos, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți amestecul de homar între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
19
Se toarnă sosul de unt și spuma peste amestecul de homar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
SosSos
20
Se toarnă 1 cană de apă clocotită în fiecare castron de rozmarin pentru a crea vapori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia cojile de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista