Homarul de vară la grătar este un pescatarian felul principal. O porție conține 1610 calorii, 104G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $13.52 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola, unt, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Homar la grătar și legume de vară cu unt picant cu ierburi, Salată De Homar De Casă De Vară, și Salată de homar cu legume de vară.
Instrucțiuni
1
Face aproximativ 2/3 cană,
2
1 / 2cup ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
6 căței mari de usturoi, tocați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
4
1 lingură suc proaspăt de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
5
1 1/2 lingurițe de ardei iute cu chipotle conservate tocate*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Piper
6
1 linguriță coajă de tei rasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
7
3 / 4sare de linguriță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
8
2 linguri de coriandru proaspăt tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
9
Gatiti uleiul si usturoiul in sos mic greu-tigaie la foc mediu-mic pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute. Se amestecă cu grijă în următoarele 4 ingrediente. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sos
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
11
Se amestecă în coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Gatiti uleiul si ghimbirul in cratita mica la foc mediu-mic 2 minute. Adăugați cu grijă vinul; se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
20
Se ia de pe foc.
21
Adăugați ceapa verde și untul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Unt
22
2 1 1/2 până la 2 kilograme homari vii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
23
Ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
24
Aruncați 1 homar, cu capul mai întâi, într-o oală mare cu apă clocotită. Capac; gatiti 3 minute (homarul nu va fi complet fiert). Folosind clești, transferați homarul pe foaia de copt. Întoarceți apa la fierbere. Repetați cu al doilea homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Clește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
25
Transferați 1 homar, cu coaja în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
26
Așezați vârful cuțitului mare în centrul homarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
27
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul nu poate tăia coaja), apoi tăiați în jumătate de la centru până la capătul cozii. Folosiți foarfece de pasăre pentru a tăia coaja. Repetați cu al doilea homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Cuțit
28
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Păstrarea jumătăților de homar cu carnea în sus, periați cojile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Homar
Coji De Paste
Carne
29
Așezați jumătățile, cu carnea în sus, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
30
Ungeți carnea cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
Ulei De Gătit
31
Așezați tigăile cu sosuri la marginea grătarului pentru a vă încălzi. Acoperiți grătarul; grătați homarii până când sunt opaci în cea mai groasă porțiune de coadă, 7 până la 9 minute.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.