Homar cu sos cremos de Curry

Homar cu sos cremos de Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homarul cu sos cremos de Curry ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 7,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cozi de homar, unt, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Serios Asiatic: curry thailandez, Partea întâi: homar în sos de Curry galben, Homar Pocat cu unt de cocos cu sos de curry verde ananas, și Paste cu quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cozile de homar pe jumătate pe lungime, tăind cojile dure superioare și inferioare cu un cuțit electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați jumătăți de coadă de homar, tăiate cu fața în jos. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand homarul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
4
Scoateți homarul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați gingerroot, pudră de curry și usturoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
GhimbirGhimbir
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se sotează la foc mediu-mare 2 până la 3 minute.
7
Adăugați jumătate și jumătate și următoarele 6 ingrediente; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, 10-12 minute sau pana cand amestecul se reduce la 1/2 cana.
8
Lingură 1/4 cană amestec de curry pe fiecare farfurie de servire individuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
9
Așezați 2 jumătăți de coadă de homar, tăiate cu fața în jos, pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
10
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista