Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homarul cu sos cremos de Curry ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 7,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cozi de homar, unt, suc de scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Serios Asiatic: curry thailandez, Partea întâi: homar în sos de Curry galben, Homar Pocat cu unt de cocos cu sos de curry verde ananas, și Paste cu quinoa de homar cu sos cremos de boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați cozile de homar pe jumătate pe lungime, tăind cojile dure superioare și inferioare cu un cuțit electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați jumătăți de coadă de homar, tăiate cu fața în jos. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand homarul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
4
Scoateți homarul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați gingerroot, pudră de curry și usturoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ghimbir
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se sotează la foc mediu-mare 2 până la 3 minute.
7
Adăugați jumătate și jumătate și următoarele 6 ingrediente; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, 10-12 minute sau pana cand amestecul se reduce la 1/2 cana.
8
Lingură 1/4 cană amestec de curry pe fiecare farfurie de servire individuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
9
Așezați 2 jumătăți de coadă de homar, tăiate cu fața în jos, pe fiecare farfurie.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.