Haydari (Baie De Iaurt Turcesc)
Haydari (baie de iaurt turcesc) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 86 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, frunze de mentă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Iaurt și Feta Dip, Cina in seara asta: chiftele K. C. F. F. Cu Haydari, și Chiftele condimentate turcești cu sos de iaurt de rodie.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare cu două straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron mediu.
Așezați iaurtul pe pânză de brânză și acoperiți strecurătoarea cu folie de plastic. Lăsați iaurtul să se scurgă 8 ore sau peste noapte.
Scoateți iaurtul scurs într-un bol de amestecare. Puneți căței de usturoi cu sarea într-o pastă fină; se amestecă în iaurt. Se amestecă mărarul, pătrunjelul și crema de brânză în amestecul de iaurt și usturoi.
Se întinde pe un vas și se ornează cu frunzele de mentă pentru a servi.