Hash de curcan cu sos de țară
Hash de curcan cu sos de țară necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de curcan, pimientos, sos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Sos De Țară (Sos De Smântână), Țara Hash, și Sos De Țară Cu Șuncă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Zdrobiți cârnații în tigaie.
Adăugați ceapă, ardei și pimientos. Gatiti 6 pana la 8 minute sau pana cand carnatul este doar fiert, amestecand des pentru a rupe carnatul.
Transferați într-un castron mare. Curățați tigaia și încălziți uleiul.
Adăugați umplutura, ouăle și curcanul în castron cu amestec de cârnați și amestecați pentru a combina.
Adăugați în tigaia încălzită și apăsați în jos cu spatula până când fundul tigaiei este acoperit cu hash. Maro 5 până la 7 minute neatins. Folosiți o spatulă pentru a răsturna hash și continuați să gătiți încă 5 până la 7 minute.
Între timp, luați sosul rămas și încălziți într-o cratiță la foc mediu. Pe măsură ce sosul se încălzește, amestecați suficient lapte pentru a subția până la consistența dorită.
Serviți hash acoperit cu ou pocat și sos de țară de curcan încălzit.