Hasenpfeffer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hasenpfeffer. O porție conține 335 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, condimente de murat, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Hasenpfeffer, și Hasenpfeffer De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare nemetalic, combinați ceapa, oțetul, apa și condimentele.
Adăugați bucăți de iepure; se acoperă și se dă la frigider timp de 48 de ore, întorcându-se ocazional.
Îndepărtați carnea; se strecoară și se rezervă marinada. Uscați bine carnea; se acoperă ușor cu făină. Într-o tigaie mare, topiți untul; se rumeneste bine carnea. Adăugați treptat 2 până la 2-1 / 2 căni de marinată rezervată. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți carnea într-un platou cald.
Adăugați smântână în sucurile de tigaie; se amestecă doar până se încălzește. Lingură peste iepure.