Salsa De Mango

Salsa De Mango
Mango Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 27 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de suc de lămâie, mango, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este destul de bun. Pui de Mango la grătar cu Salsa de Mango cu căpșuni, Pui de Mango la grătar cu Salsa de Mango cu căpșuni, și Soare Și Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați mango, castraveți, jalapeno, ceapă roșie, suc de lămâie și frunze de coriandru și amestecați bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista