Happy Halloween Desert Cupe
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 119 calorii. Un amestec de topping cu bici rece, gelatină cu aromă de struguri jell-O, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Halloween Fericit, Halloween Happy Hour, și Halloween Fericit Zahăr Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1 / 4 căni de apă clocotită în amestecurile de gelatină portocalie într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă în tigaie pătrată de 8 inci pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu apa clocotită rămasă și amestecurile de gelatină de struguri. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Între timp, topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește ușor.
Se toarnă într-o pungă mică de plastic resigilabilă; pungă de etanșare.
Tăiați o bucată mică dintr-un colț inferior al pungii; folosiți pentru a stoarce ciocolata pe foi de copt acoperite cu hârtie cerată pentru a face 12 pânze de păianjen sau alte forme de Halloween. Dați la frigider până când ciocolata este fermă.
Tăiați gelatina în fiecare tigaie în cuburi de 1/2 inch.
Puneți cuburi de gelatină portocalie, jumătate din biciul rece și cuburi de gelatină de struguri în 12 (6 oz.) pahare de plastic. Dați la frigider până când este gata de servit.
Parfaits de Top cu restul de bici rece și decorațiuni de ciocolată chiar înainte de servire.