Hangtown Fry
Hangtown Fry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 265 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Hangtown Fry, Hangtown Fry, și Hangtown Fry al cinematografiei străine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți rapid stridiile în amestecul de porumb și prăjiți în ulei de 350 * grade timp de aproximativ 2 minute. Puneți deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Într-o tigaie mică antiaderentă, adăugați jumătate din slănină și gătiți până se rumenesc și crocante. Nu scurgeți grăsimea din tigaie.
Adăugați jumătate din scallions la slănină în tigaie și sotati foarte scurt, aproximativ 5 secunde.
Adăugați jumătate din stridiile prăjite și aruncați împreună pentru a combina.
Adăugați jumătate din ouăle bătute și amestecați* împreună până la coacerea dorită. Repetați cu ingredientele rămase.* La restaurant ne amestecăm ușor pe o parte, îl lăsăm să se stabilească, apoi răsturnăm totul, apoi lăsăm cealaltă parte să se stabilească și lăsăm "frittata" să gătească pentru o prezentare mai frumoasă. În mod tradițional, deși prăjitura Hangtown era o luptă.Mai multe rețete de brunch pe Food Republic:rețetă de clătite cu unt de arahide și banane
Rețetă De Omletă Cu Cip De Cartofi
Rețetă de Pizzetta cu spanac, ou moale și parmezan