Hamburgeri Americani

Hamburgeri Americani
Hamburgerii americani ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Hamburgeri Americani, Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko, și Hamburgerii lui Lea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în patru chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de km și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
În ultimul minut de gătit, acoperiți fiecare tort cu două triunghiuri de brânză americană și un triunghi de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
4
Serviți pe chifle cu salată, roșii, ceapă, slănină, ketchup și muștar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista