Halloween Sparkle Punch

Halloween Sparkle Punch
Halloween Sparkle Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica ginger ale, qt. apă, șerbet de mure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Halloween Punch, Halloween Punch, și Băutură De Halloween: Pumn Diabolic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați amestecul de băuturi în apă într-un bol cu pumn sau un ulcior mare de plastic sau sticlă; se amestecă până se dizolvă amestecul. Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Amestecați berea de ghimbir chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
3
Se pune 1/4 ceașcă șerbet în fiecare din 8 cupe pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
PunchPunch
4
Adăugați 3/4 cană băutură la fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista