Halloween Poke Tort

Halloween Poke Tort
Halloween Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați extractul de vanillan, untul, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halloween Poke Tort, Halloween Poke Tort, și Halloween Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită; se amestecă în apă rece. Cu o furculiță de carne sau o frigăruie de lemn, introduceți găuri în tort aproximativ 2 in. în afară. Turnați încet gelatina peste tort. La frigider 2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pentru înghețare, într-un castron mic, unt de cremă până la pufos. Bateți zahărul, cacao, laptele și vanilia cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Imprastiati peste tort; top cu dovleci bomboane. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista