Halibutul lui Chele

Halibutul lui Chele
Halibutul lui Chele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 8.32 pe portie. O porție conține 405 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, buruieni de mărar, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibutul lui Chele, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), și Halibut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți interiorul unui vas de copt de 9x13 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Așezați halibutul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Amestecați smântâna, ceapa verde, untul, sarea, piperul alb și mărarul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Întindeți amestecul de smântână peste halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
HalibutHalibut
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Coaceți halibutul în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți halibutul din cuptor și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați raftul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură a broilerului și porniți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se pune sub broiler preîncălzit și se fierbe până când brânza se rumeneste ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista