Halibut la grătar cu Salsa de măsline

Halibut la grătar cu Salsa de măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibut la grătar cu Salsa de măsline ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, file de halibut, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Halibut La Grătar Cu Fenicul Și Tapenadă De Măsline Verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte și o picătură de apă sfârâie când este aruncată pe tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Presărați peștele uniform cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit. Grătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
În timp ce peștele gătește, combinați măslinele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Serviți salsa peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește
5
evaluare carbo: 1

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista