Halibut la grătar cu maioneză de tarhon-caper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu maioneză de tarhon-caper. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $6.56 pe portie. O porție conține 683 calorii, 33g de proteine, și 61G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de șalotă, boia de ardei, sare kosher; mai mult și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri de creveți cu maioneză de tarhon-Caper, Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie, și Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bacsis: dacă ouăle crude sunt o problemă, puteți face sosul cu un ou pasteurizat sau cu maioneză cumpărată din magazin (folosiți aproximativ 1 cană îngrămădită în locul oului și uleiurilor).
Bateți oul, sucul de lămâie, sarea și câteva măcinări de piper negru într-un castron până se combină bine.
Între timp, acoperiți cu generozitate ambele părți ale halibutului cu ulei și condimentați ambele părți cu sare.
Lăsați halibutul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute (în timp ce grătarul se încălzește). Grătiți fripturile de halibut direct peste sursa de căldură (acoperite pe un grătar cu gaz, descoperite pe un grătar cu cărbune), fără a atinge, până când au urme bune de grătar, 2 până la 4 minute. Întoarceți fripturile și grătiți până când a doua parte are urme bune de grătar și peștele este făcut după bunul plac, încă 2 până la 4 minute. (Verificați dacă este coaptă prin feliere într-una dintre bucățile mai groase.)
Serviți imediat cu maioneza tarhon-caper. Faceți sfaturi înainte maioneza poate fi făcută până la o zi înainte și refrigerată, acoperită.
cu 2 Tbs. maioneză, calorii
40, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate