Halibut cu chimen-piper Curry

Halibut cu chimen-piper Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Curry de chimen-piper. O porție conține 227 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați piper cumin rasam, cum se face piper cumin rasam, pentru Halibut la grătar cu chimen și var (cu conținut scăzut de carbohidrați, fără Gluten, Paleo), și Halibutul Laurei Calder cu unt brun, năut zdrobit cu măsline și morcovi de chimen prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1/4 linguriță de piper negru, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați amestecul de ghimbir; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
6
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
Adăugați lapte de cocos și suc; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
SucSuc
8
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PeștePește
SareSare
9
Adăugați pește în tigaie; gătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Garnisiți cu pătrunjelul proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista