Halibut cu chimen-piper Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Curry de chimen-piper. O porție conține 227 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de canolan, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați piper cumin rasam, cum se face piper cumin rasam, pentru Halibut la grătar cu chimen și var (cu conținut scăzut de carbohidrați, fără Gluten, Paleo), și Halibutul Laurei Calder cu unt brun, năut zdrobit cu măsline și morcovi de chimen prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați 1/4 linguriță de piper negru, amestecând până se omogenizează bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de ghimbir; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați lapte de cocos și suc; se fierbe 2 minute.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de piper negru și sare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu pătrunjelul proaspăt tocat, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.