Gătiți cartea: Dashi și stoc de pui japonez

Gătiți cartea: Dashi și stoc de pui japonez
Gatiti cartea: Dashi și stocul de pui japonez ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați bonito, oase și aripi de pui, kombu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Japoneză Dashi Stoc, Dashi (stoc de gătit japonez), și Gatiti cartea: stoc usor de pui.

Instrucțiuni

1
Adăugați 8 căni de apă și kombu într-un vas mare și lăsați-l să se absoarbă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți vasul la foc mediu și aduceți-l la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
4
Adăugați restul de 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Adăugați bonito și amestecați-l o dată pentru a amesteca. De îndată ce lichidul fierbe din nou, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
6
Îndepărtați orice spumă care apare la suprafață; poate afecta aroma.
7
Stoc De Pui Japonez
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
- face aproximativ 8 cupe -
9
Adaptat din vase fierbinți japoneze de bucătarul Tadashi Ono și Harris Salat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
10
Întoarceți oasele în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați cele 12 căni de apă și aduceți oala la fierbere la foc mare. Reduceți căldura mediului și fierbeți până când bățul se reduce la aproximativ 8 căni, aproximativ 30 de minute. Pe măsură ce gătește, verificați stocul la intervale regulate pentru a îndepărta orice gunoi care apare la suprafață. Strângeți lichidul și aruncați orice oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista