Găini de vânat braconate cu oțet pentru simplitatea lor pură
Găinile de vânat braconate cu oțet pentru simplitatea lor pură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1197 calorii, 81G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,91 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă de la SippitySup are 7 fani. Un amestec de făină, ierburi fistful, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Găini De Vânat Cu Oțet, sheer khurman sau sheer korma, cum să faci Sheer khurma, și Găini De Joc Sub Cărămizi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsând pielea intactă tăiați păsările de orice grăsime evidentă. Condimentați-le generos pe toate părțile cu sare și piper; în interior și în exterior. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți aripile sub.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez suficient de mare pentru a ține ambele păsări.
Adăugați morcovul, ceapa și țelina și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie; aproximativ 6 minute. Condimentați ușor amestecul și adăugați ierburile, zahărul și ambele oțeturi. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute.
Așezați păsările în oală cu pieptul în sus.
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi abia.
Așezați capacul pe oală și fierbeți până la fiert; aproximativ 25 de minute. Opriți focul și lăsați păsările să se odihnească în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.Între timp topiți untul într-o cratiță mică.
Adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 1 minut. Se amestecă treptat bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se omogenizează și se îngroașă; aproximativ 3 minute. În adaosuri mici se adaugă până la aproximativ o ceașcă de lichid de braconaj din cuptorul olandez.
Adăugați suficient lichid pentru a subția sosul la consistența dorită; folosește-ți judecata. Creșteți căldura la fierbere. Opriți focul și condimentați cu sare și piper.
Scoateți puiul din lichidul de braconaj.
Lăsați-le să se scurgă bine pe un raft și apoi mutați-le într-un platou cald de servire. Puneți sosul peste păsări pentru a glazura pielea.
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete.
Se servește cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...