Găini de vânat braconate cu oțet pentru simplitatea lor pură

Găini de vânat braconate cu oțet pentru simplitatea lor pură
Găinile de vânat braconate cu oțet pentru simplitatea lor pură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1197 calorii, 81G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,91 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă de la SippitySup are 7 fani. Un amestec de făină, ierburi fistful, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Găini De Vânat Cu Oțet, sheer khurman sau sheer korma, cum să faci Sheer khurma, și Găini De Joc Sub Cărămizi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsând pielea intactă tăiați păsările de orice grăsime evidentă. Condimentați-le generos pe toate părțile cu sare și piper; în interior și în exterior. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți aripile sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez suficient de mare pentru a ține ambele păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați morcovul, ceapa și țelina și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie; aproximativ 6 minute. Condimentați ușor amestecul și adăugați ierburile, zahărul și ambele oțeturi. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
IerburiIerburi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
4
Așezați păsările în oală cu pieptul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Așezați capacul pe oală și fierbeți până la fiert; aproximativ 25 de minute. Opriți focul și lăsați păsările să se odihnească în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.Între timp topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 1 minut. Se amestecă treptat bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se omogenizează și se îngroașă; aproximativ 3 minute. În adaosuri mici se adaugă până la aproximativ o ceașcă de lichid de braconaj din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați suficient lichid pentru a subția sosul la consistența dorită; folosește-ți judecata. Creșteți căldura la fierbere. Opriți focul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
9
Scoateți puiul din lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Lăsați-le să se scurgă bine pe un raft și apoi mutați-le într-un platou cald de servire. Puneți sosul peste păsări pentru a glazura pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
12
Se servește cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista