Pui Picant La Grătar
Puiul picant la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 303 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de pui, ulei vegetal, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Carne De Vită La Grătar Tangy, Aripi Tangy La Grătar, și Somon Picant La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură indirectă medie și grătar ușor cu ulei.
Într-o cratiță mică la foc mic mediu, combinați oțetul, uleiul, condimentele de pasăre și sarea. Se amestecă des, până când sosul începe să buleze.
Așezați jumătățile de pui pe grătar și ungeți cu sosul, întorcându-le la fiecare 7 până la 10 minute.
Continuați acest lucru la foc mediu indirect timp de aproximativ 45 de minute sau până când temperatura internă atinge 180 grade F (80 grade F).