Găini Cornish umplute glazurate

Găini Cornish umplute glazurate
Reteta Glazed Stuffed Cornish Hens se poate face in aproximativ 1 ora si 45 de minute . O porție conține 1501 de calorii , 101 g de proteine și 93 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Pentru 5,04 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură scumpă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, găini de vânat din Cornish, crutoane de umplutură condimentate și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Glazed Cornish Hens , Glazed Cornish Hens și Pomegranate-glazed Cornish Hens .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați crutoanele, apa și untul. Îndesați lejer în găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe1 Kilogram De Vițel Sau Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat Cubulețe
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
2
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tigaie puțin adâncă; legați tobe împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele pentru glazură. Se aduce la fierbere. Se pune jumătate peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1-1/2 oră sau până când un termometru pentru carne arată 180° pentru găini și 165° pentru umplutură, ungând ocazional cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista