Găini Cornish cu unt de salvie
Găinile Cornish Butterflied cu unt de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. O porție conține 2007 calorii, 139g de proteine, și 157g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă trebuie să 7 frunze de salvie, unt, găini de vânat din cornish și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale, Găini de vânat Cornish cu salvie și usturoi, și Sage și găini Cornish frecate cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați găinile pe o tavă pentru foi prevăzută cu un suport de răcire în frigider pentru a usca pielea timp de 1 oră. Între timp, într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul cu salvie, coajă, sare și piper.
Scoateți găinile din frigider. Preîncălziți 2 tigăi mari de sote la foc mediu, acoperiți ușor cu ulei. Condimentați găinile cu sare și piper și căutați, cu pielea în jos, în tigăi. Se fierbe până când pielea se caramelizează și devine maro auriu și crocantă, aproximativ 7 până la 10 minute. Întoarceți păsările și ungeți cu unt de salvie.
Presărați blaturile cu slănină tocată și puneți-le în cuptorul preîncălzit pentru a termina de gătit, 25 până la 30 de minute, ungând ocazional.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.