Gyros de vită

Gyros de vită
Gyros de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 618 de calorii. Pentru 3,22 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Un amestec de sos de salată ranch, pâine pita, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gyros de vită, Gyros de vită măcinată și Gyros de vită și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați dressingul pentru salată și castraveții; pus deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită în ulei la foc mediu până când nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei4 Tortilla Cu Făină Aromată (8 Inchi), La Temperatura Camerei
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
2
Pune jumătate din fiecare pita cu friptură, roșii, măsline, ceapă, brânză, salată verde și amestec de dressing. Îndoiți fiecare pita peste umplutură; asigurați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Felii SubțiriRoșii Prune, Tăiate în Felii Subțiri
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
Cu Vârfuri Cu Volane De CelofanCu Vârfuri Cu Volane De Celofan
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
Spalat Si MediuSpalat Si Mediu
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Gyros funcționează foarte bine cu vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate27
Revista