Gyro de miel cu gust de roșii și sos Chimichurri necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 55g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 5,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, oțet, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încearcă Giroscop de somon cu roșii-ardei roșu și tzatziki condimentat cu ierburi, Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, și Gyro de Chifteluță de miel cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Frecați mielul cu uleiul de usturoi și lăsați la marinat 30 de minute într-o caserolă mare la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Usturoi
Ulei De Măsline
Usturoi
Miel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Bol
4
Într-un castron de dimensiuni medii, adăugați roșiile, șalota, jalapeno, zahărul, oțetul, sosul de soia, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Soia
Ardei Iute
Tomate
Ceapă Eșalotă
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați uleiul de măsline, șalotele și ierburile într-un castron mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Aranjați mielul pe grătar. Grătiți mielul, acoperit, până când un termometru cu citire instantanee introdus în carne înregistrează 130 de grade F pentru mediu-rar, întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți mielul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere. Tăiați subțire mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Pentru a asambla, puneți o parte din chimichurri pe fiecare pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Adăugați niște miel și puțină aromă de roșii. Acoperiți cu mai multe chimichurri și înfășurați în folie sau hârtie pergament pentru a servi.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru giroscoape. Dacă aveți chef să mergeți grecesc cu mâncarea dvs. grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a le împerechea cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu plin de corp, potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.