Gustări Super Bowl: Porumb Caramel Cajun

Gustări Super Bowl: porumb Caramel Cajun ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 361 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de linguriță de sirop de porumb, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gustări Super Bowl: Mușcături De Înghețată Cu Plăcintă Cu Prăjituri, Gustări Super Bowl: Piei De Cartofi Dulci De Pui De Bivol, și Gustări Super Bowl: Nachos Cu Cartofi Prăjiți Încărcați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înainte de a începe popcornul, Preîncălziți cuptorul la 350 F.
La foc mare, încălziți uleiul și un sâmbure de porumb. De îndată ce nucleul apare, adăugați nucleele rămase și acoperiți.
Reduceți căldura la mediu și ascultați. Odată ce puteți număra până la "1-2-3 Louisiana" fără să auziți un pop, scoateți oala de pe foc și turnați floricele într-un castron mare.
Odată răcit, aruncați floricele, astfel încât orice miez nepoppat să cadă pe fundul vasului.
Transferați porumbul frumos într-un alt castron și aruncați boabele nepopate.
Într-o oală mică, la foc mediu, gătiți untul, zahărul brun, cayenne, sarea de mare și siropul de porumb până când începe să baloneze pe părți.
Scoateți oala de pe foc și amestecați bicarbonatul de sodiu. Turnați încet caramelul cald peste floricele, amestecând ușor. Continuați să amestecați floricelele până când sunt bine acoperite.
Întindeți porumbul caramel pe o foaie mare de copt.
Coaceți timp de aproximativ 8 până la 12 minute sau până când caramelul începe să se întunece. Asigurați-vă că amestecați în jurul porumbului caramel o dată, după primele șase minute de coacere.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei. Rupe orice clustere și bucurați-vă!