Gulaș Collins
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați gulașul Collins. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 498 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, cremă de brânză, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tom Collins, Tom Collins, și Rubarbă Collins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fragede si au fiert, aproximativ 10 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Gătiti carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu, rupând carnea în timp ce gătește, până când carnea de vită este rumenită și nu mai este roz.
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă crema de brânză până se topește, apoi se amestecă în supa de ciuperci până se combină bine. Se amestecă laptele, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, până când amestecul este consistența sosului. Se amestecă macaroanele, se aduce la foc mic și se servește.