Guacamole Granada
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Guacamole Granada ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 364 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de suc de lămâie, garnitură: semințe de rodie, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest.
Instrucțiuni
Scoateți pulpa de avocado într-un castron mediu și amestecați în bucăți mici. Se amestecă sucul de lămâie, sarea de usturoi, ceapa și, dacă se dorește, ardeii verzi. Puneți amestecul deoparte.
Tăiați coroana de rodie. Folosind un cuțit mic de decojire, înscrieți stratul exterior al pielii în secțiuni.
Lucrând cu rodie complet scufundat într-un castron mare de apă, rupeți secțiunile de-a lungul liniilor marcate.
Trageți semințele cu degetele. (Semințele se vor scufunda în partea de jos, în timp ce membrana albă va pluti în partea de sus.)
Îndepărtați și aruncați membrana cu o lingură pliată.
Turnați amestecul de semințe printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Rezervați 3 Linguri. semințe pentru garnitură, dacă se dorește. Amestecați semințele rămase în amestecul de avocado.
Presărați uniform cu semințe rezervate pentru a garnisi, dacă doriți.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling ros_ixtto și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS