Grătar: Piure De Cartofi Dulci
Grătar: piureul de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți zahăr brun, cartofi dulci, tip de foc: direct și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Grătar: cartofi dulci prăjiți cu unt de scorțișoară de arțar, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se împrăștie cărbuni uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Înfășurați fiecare cartof dulce în folie de aluminiu și puneți-l în cărbuni. Folosind clești, mutați cărbunii liberi în jurul sau deasupra cartofilor. Prăjiți cartofii dulci până când sunt complet moi și se poate introduce un cuțit fără rezistență, 40-60 de minute, rotind de patru ori în timpul gătitului pentru a asigura o prăjire uniformă.
Scoateți cartofii din cărbuni și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, 10 până la 15 minute.
Desfaceți cartofii și împărțiți-i în jumătate. Folosind lingura, scoateți carnea într-o tigaie mică de sos.
Se amestecă untul topit și zahărul brun.
Adăugați jumătate și jumătate 1/4 cană la un moment dat până când cartofii au consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește.