Grătar mixt grecesc și salată de nuci de pin-Orzo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 595 calorii, 67g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Încercați Grătar mixt grecesc și salată de nuci de pin-Orzo, Frigărui De Grătar Mixt, și Rețetă de salată Orzo cu roșii și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: frigarui metalice
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
2
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul în aer liber la mediu înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți o oală cu apă pe aragaz și aduceți la fierbere pentru salata de paste. Când apa fierbe, sare-o și gătește pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
În timp ce pastele funcționează, într-un castron mic combinați usturoiul, oregano, rozmarinul, tapenada, fulgii de ardei roșu, 1 lingură de coajă de lămâie și sucul de 1 lămâie cu aproximativ 1/3 cană EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Coaja De Lămâie
Rozmarin
Tapenada De Masline, Impartita
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi
Suc
Lămâie
Paste
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați peștele și puiul în vase sau boluri separate de mică adâncime și condimentați cu sare și piper, apoi împărțiți pansamentul între boluri și acoperiți uniform peștele și puiul. Frigeți peștele și puiul pe frigarui metalice. Puneți puiul la grătar 10 până la 12 minute până când este ferm și sucurile curg limpede, iar peștele timp de aproximativ 6 până la 8 minute, întorcând frecvent kaboburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Frigarui
Bol
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scurgeți orzo și combinați cu nuci de pin, ceapă, pătrunjel, feta se sfărâmă, sucul de 1 lămâie, aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Nuci De Pin
Pătrunjel
Ceapă
Suc
Lămâie
Brânză Feta
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
7
Serviți salata orzo cu câte 3 bucăți de pui și pește de-a lungul părții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pește
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
8
Garnisiți farfurii cu câteva ardei iute, măsline, roșii și castraveți pe fiecare farfurie.