Grăsime de rață-Galette de cartofi cu chimen și ceapă dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette de cartofi cu grăsime de rață cu chimen și ceapă dulce. Această rețetă face 6 porții cu 215 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână grăsime de slănină, sare kosher, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Grăsime de rață-Galette de cartofi cu chimen și ceapă dulce, Galette De Cartofi Cu Grăsime De Rață, și Galette De Cartofi Dulci-Mere.
Instrucțiuni
Aranjați un raft în mijlocul cuptorului; se incalzeste la 425 F.
Periați o foaie de copt căptușită cu folie sau cu pergament cu unt; setați inelul cu formă de arc deasupra.
Prăjiți chimenul într-o abilitate micăpeste foc mediu până când este parfumat,aproximativ 1 minut.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă; zdrobiți cu un sucitor sau fundul unei tigaie.
Așezați într-un castron mare.
Adăugați grăsime de rață, 2 linguri de unt, 1 linguriță de sare șipiper.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Aranjați 1/4 de cartofi într-un strat uniform în interiorul inelului pe foaia de coacere, suprapunându-se după cum este necesar. Tosson într-un castron mare cu 1 lingurăunt topit. Aranjați 1/3 din ceapăpeste cartofi. Repetați straturile de două ori mai mult, terminând cu un strat decartofi. Îndepărtați cu grijă inelul.
Coaceți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Periați CU1 lingură de unt.
Coaceți până când marginile cartofului sunt aurii adânci și blatul este crocant, cu 5-10 minute mai mult.
Rulați o spatulă subțire sub galetăpentru a slăbi din folie. Glisați pe aplatter. Se condimentează cu sare, dacă se dorește.