Grădină Patch Minestrone

Grădină Patch Minestrone
Garden Patch Minestrone necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 227 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grădină Patch Minestrone, Tort De Grădină, și Grădină Patch Franks.

Instrucțiuni

1
În cuptorul sau oala olandeză de 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați morcovi, țelină, ceapă și usturoi; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se amestecă dovleceii, busuiocul, pastele nefierte și amestecul de sos (din Hamburger Helper box), fasolea, roșiile și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Amestec De SosAmestec De Sos
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când pastele și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții7
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista