Grits de brânză cu usturoi la grătar

Grits de brânză cu usturoi la grătar
Grits de brânză cu usturoi la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 100 de calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 9 și costă 34 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Această rețetă de la Taste of Home necesită 2 căței de usturoi, apă, brânză cheddar și ulei de măsline. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Grits de brânză de usturoi, brânză de usturoi și brânză de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apa la fiert. Adăugați încet nisip și sare, amestecând continuu. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 40-45 de minute sau până se îngroașă, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați brânză și usturoi; se amestecă până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Se toarnă într-un recipient de 9 inci. vas pătrat de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 până la 2-1/2 ore sau până când sunt fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Tăiați nisipul în 3 inci. pătrate; ungeți ambele părți cu ulei. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 in. de foc timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Grits funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista