Grisine de arpagic și brânză
Reteta arpagic și brânză Breadsticks pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 132 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Breadsticks Brânză, Cele Mai Bune Grisine De Brânză, și Brânză Umplute Breadsticks.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 12 in. pătrat. Într-un castron mic, combinați untul, arpagicul și usturoiul; se întinde pe aluat.
Se presară cu brânză mozzarella și 1/4 cană parmezan.
Îndoiți aluatul în jumătate.
Tăiați în șaisprezece 3/4-in.- benzi largi. Răsuciți fiecare bandă de 2-3 ori; prindeți capetele pentru a sigila.
Locul 2 în. în afară într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 40 de minute.
Se presară cu parmezan rămas.
Se coace la 375 CP timp de 13-15 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Breadsticks funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Le Grand Courtage ros sticla Brut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.