Grenobloise De Păstrăv
Nevoie de o felul principal pescatarian? Grenobloise de păstrăv ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Grenobloise De Păstrăv, Skate Grenobloise, și Skate Grenobloise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru; Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Condimentați ușor păstrăvul fluturat cu mai multă sare și piper. Bateți ambele părți ale păstrăvului în făină, agitând ușor pentru a îndepărta excesul de făină.
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați păstrăv în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana devine auriu pal, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, încă 3 până la 4 minute.
Scoateți păstrăvul într-un platou de servire încălzit.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați unt, suc de lămâie și capere. Rumeniti untul, amestecand cu o lingura de lemn pentru a elibera bucatile maronii din fundul tigaiei, 1-2 minute.
Se toarnă sosul peste păstrăv și se servește imediat.