Grenobloise De Păstrăv

Grenobloise De Păstrăv
Nevoie de o felul principal pescatarian? Grenobloise de păstrăv ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, păstrăv și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Grenobloise De Păstrăv, Skate Grenobloise, și Skate Grenobloise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru; Se amestecă cu o furculiță pentru a combina. Condimentați ușor păstrăvul fluturat cu mai multă sare și piper. Bateți ambele părți ale păstrăvului în făină, agitând ușor pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv FluturatPăstrăv Fluturat
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
PăstrăvPăstrăv
(tub Mare)(tub Mare)
3
Încălziți untul sau uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați păstrăv în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti pana devine auriu pal, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți păstrăvul într-un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați unt, suc de lămâie și capere. Rumeniti untul, amestecand cu o lingura de lemn pentru a elibera bucatile maronii din fundul tigaiei, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se toarnă sosul peste păstrăv și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
PăstrăvPăstrăv
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista