Gravad Lax cu sos de muștar și mărar

Gravad Lax cu sos de muștar și mărar
Rețeta Gravad Lax cu sos de muștar și mărar este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această rețetă face 8 porții cu 272 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, oțet de vin, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Gravad Laks (Aka Gravad Lax, Gravlax, Grav Lax, Gravlaks), Somon cu sos de mărar-muștar, și Sos De Scufundare Cu Mărar De Muștar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista