Gratinul de fenicul al lui Marc Vetri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de fenicul al lui Marc Vetri. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 149 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Mortadella a lui Marc Vetri, Rigatoni de Marc Vetri cu pește-spadă, roșii și cartofi prăjiți cu vinete, și Cel mai faimos fel de mâncare de Paste al lui Marc Vetri: Rigatoni cu ficat de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 aprox. Tăiați baza feniculului și îndepărtați toate părțile întunecate și de culoare verde deschis până la becul alb. Feliați fiecare bec pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 pene și îndepărtați miezurile.
Așezați pene pe o foaie de copt cu margini și adăugați ulei de măsline la o adâncime de 1/4 inch.
Presărați fiecare pană cu un vârf de sare, piper negru și fulgi de ardei roșu. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță de parmezan.
Coaceți până când furculița este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în ulei până se încălzește.
Folosind o spatulă metalică cu fante, transferați feniculul în farfurii și garnisiți cu frunzele de fenicul rezervate.