Gratin de rădăcină de țelină și dovlecei cu Streusel de nuc-cimbru

Gratin de rădăcină de țelină și dovlecei cu Streusel de nuc-cimbru
Rădăcină de țelină și Gratin de dovlecei cu Streusel de nuc-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 223 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovlecei de nucă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dovleac De Nucă Și Gratin De Rădăcină De Țelină, Gratin De Rădăcină De Țelină, și Gratin De Rădăcină De Țelină De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Se toarnă crema într-un castron mare și se lasă deoparte. Feliați dovleceii și rădăcina de țelină în bucăți groase de 1/4 inch cu o mandolină sau un cuțit ascuțit, așezând bucățile în cremă pe măsură ce sunt tăiate. Aruncați până când este bine acoperit.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Când face spumă, se adaugă ceapa și se condimentează bine cu sare și piper. Saut până la moale și translucid, aproximativ 5 minute; retrase din circuitul agricol.Construiți gratinul punând o treime din amestecul de rădăcină de dovleac–țelină în vasul de copt pregătit, apoi condimentând bine cu sare și piper. Se acoperă cu jumătate din ceapă, apoi un alt strat de dovlecei și rădăcină de țelină. Condimentați al doilea strat cu sare și piper și acoperiți cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
CondimenteCondimente
UntUnt
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
BolBol
4
Așezați ultima rădăcină de dovleac și țelină deasupra și apăsați în jos pentru a crea o suprafață uniformă. Condimentează cu sare și piper, apoi toarnă deasupra crema rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
5
Presărați streuselul uniform peste gratin.
6
Coaceți până când legumele sunt moi și streuselul este maro auriu, aproximativ 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista