Gratin de dovlecei și ardei cu ierburi și brânză
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Gratinul de dovlecei și ardei cu ierburi și brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, cățel de usturoi, sare kosher și pastă de roșii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Gratin de dovlecei și ardei cu ierburi și brânză, Dovlecei prăjiți cu brânză și ierburi, și Blinele de dovlecei cu ierburi și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați cele 2 dovlecei întregi în douăsprezece felii diagonale groase de 1/2 inch fiecare și condimentați cu sare.
Transferați într-un raft și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și uscați.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați ardeii roșii și galbeni împreună cu dovleceii tăiați cubulețe și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați Roșia tăiată cubulețe și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piment d ' Espelette. Se amestecă menta, oregano și busuioc.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Condimentați feliile de dovlecei cu sare și piment d ' Espelette, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc în pete, aproximativ 4 minute. Aranjați dovleceii într-un vas de copt de 9 pe 13 inci într-un singur strat și lingurați amestecul de ardei deasupra.
Se presară cu brânza și se coace în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până când brânza se topește și se rumeneste ușor.
Se servește fierbinte sau cald.