Gratin de conopida cu Gruyulincrucroyre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Gratin de conopidă cu Gruyincrumroyre. Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, unt, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Cartofi Gruyincroxre, Gratin De Cartofi Cu Gruy Pcroyre, și Gratin de cartofi cu șuncă și Gruyul de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați conopida într-un vas de copt de 2 litri pentru broiler, ușor acoperit cu spray de gătit; înveliți conopida cu spray de gătit.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; aruncă.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până aproape fraged. Se răcește 5 minute.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Se ia de pe foc. Se amestecă în panko. Se amestecă 1/4 cană de brânză și arpagic.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până aproape fraged, amestecând frecvent.
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 cană de brânză, restul de 1/4 linguriță sare, pătrunjel și piper.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de conopidă; aruncă. Se acoperă uniform cu amestec de brânză. Se fierbe 3 minute sau până se rumenesc și se încălzește bine.