Gratin de cartofi parmezan și arpagic

Gratin de cartofi parmezan și arpagic
Gratinul de cartofi parmezan și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gratin De Cartofi, Praz Și Arpagic, Arpagic Cu Lapte Bătut Și Piure De Cartofi Asiago Gratinat, și Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare; acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se scurge; reveniți la oală la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați lapte, unt, sare și piper. Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Transferați cartofii într-o caserolă sau un vas de copt rezistent la cuptor de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Combinați brânza, pesmetul și arpagicul; se presară peste cartofi. Se fierbe 4-5 inci de la sursa de căldură până când brânza se topește și începe să se rumenească (3-4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista