Gratin de cartofi parmezan și arpagic
Gratinul de cartofi parmezan și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 238 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gratin De Cartofi, Praz Și Arpagic, Arpagic Cu Lapte Bătut Și Piure De Cartofi Asiago Gratinat, și Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare; acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit (aproximativ 20 de minute).
Se scurge; reveniți la oală la foc mic.
Adăugați lapte, unt, sare și piper. Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Transferați cartofii într-o caserolă sau un vas de copt rezistent la cuptor de 1 1/2 litru.
Combinați brânza, pesmetul și arpagicul; se presară peste cartofi. Se fierbe 4-5 inci de la sursa de căldură până când brânza se topește și începe să se rumenească (3-4 minute).