Gratin de cartofi cu Haricots Verts și șuncă
Gratin de cartofi cu Haricots Verts și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 192 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarhon plăcintă cu cartofi cu Haricots Verts, Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, și Salată Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 cană amestec de lapte. Aruncați frunzele de dafin.
Gatiti haricots verts in apa clocotita timp de 2 minute sau pana cand sunt fragede. Clătiți în apă rece; scurgere.
Aranjați jumătate din cartofi în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați haricots verts și șuncă peste cartofi.
Se presară cu jumătate de brânză, sare și piper. Se acoperă cu cartofii rămași.
Se presară cu brânză rămasă, sare și piper. Se amestecă nucșoara în amestecul de lapte rezervat; se toarnă peste cartofi.
Acoperiți cu folie; tăiați 3 (1 inch) fante în folie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când brânza începe să se rumenească.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.