Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise). Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bord de nucșoară, piper, zahăr, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive belgiene fierte gratinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Presărați andive uniform cu zahăr, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați jumătățile de andive, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie; acoperiți cu folie.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când Andiva este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, întorcându-se după 15 minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Gatiti 1 3/4 cani de lapte intr-o cratita grea la foc mediu-mare pana la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti). Pentru a face o suspensie, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Se amestecă făina în 1/4 cană de lapte rămasă, amestecând până se omogenizează bine. Se amestecă suspensia, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în lapte fierbinte; se aduce la fierbere, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc; se adaugă unt și nucșoară, amestecând până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Aranjați Andiva într-o caserolă superficială de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu slănină.
Se toarnă sosul peste andive; se acoperă cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.