Gratar Înger Alimente Tort Kabobs
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 114 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tort cu mâncare înger, scorțișoară măcinată, iaurt cu căpșuni de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de mâncare înger la grătar cu piersici la grătar și smântână și coulis de cireșe, Tort de mâncare înger la grătar cu caș de lămâie, și Tort de piersici la grătar și Angel Food cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Aranjați cuburi de tort, căpșuni și felii de piersici alternativ pe opt frigarui de 6 inci. În castron mic, se amestecă zahăr și scorțișoară; se presara peste kabobs.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți kabobs aproximativ 2 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.