Gratar Tofu Stir-Fry
Reteta gratar Tofu Stir-Fry ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 18 minute. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, amestec de ciuperci gourmet, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 86%. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați tofu în mai multe straturi de prosoape de hârtie; așezați într-un vas superficial.
Puneți o greutate peste tofu.
Lăsați să stea 10 minute.
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare până la cald; adăugați ulei.
Adăugați tofu; se amestecă 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante; deoparte.
Adăugați bok choy, ciuperci și morcovi la tigaie; se amestecă 2 minute. Întoarceți tofu în tigaie; adăugați sos de grătar. Se amestecă 30 de secunde sau până se încălzește bine.