Gratar Ranch Dip

Gratar Ranch Dip
Gratar Ranch Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 162 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, cartofi noi prăjiți, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Sunca si branza Pinwheels masă Prep cu ferma de casă Dip, și Gratar Salata De Pui Ranch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti impreuna primele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Se servește cu cartofi roșii noi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi NoiCartofi Noi

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista