Grasshopper Pie

Grasshopper Pie
Această rețetă face 8 porții cu 277 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, prăjituri de mentă acoperite cu ciocolată, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grasshopper Pie, Grasshopper Pie, și Grasshopper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până la pufos. Bateți treptat în lapte până se omogenizează. Bate în colorarea alimentelor. Zdrobiți grosolan 16 fursecuri; se amestecă în amestecul de brânză cremă. Îndoiți în topping biciuit. Lingură în crustă. Acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
3
Garnisiți cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista