Crupe De Roșii La Cuptor

Crupe De Roșii La Cuptor
Crupe de roșii coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați crupe de gătit, bulion de pui, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Crupe De Roșii Fierbinți, Crupe De Roșii, și Brânză De Brânză De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie din fontă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați cele 2 linguri de unt într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu. Odată ce spuma de unt, adăugați șalotele și usturoiul și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă pasta de roșii, apoi se adaugă bulionul de pui și frișca și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Odată ce se fierbe, se amestecă încet și treptat în grâu. Continuați să amestecați până când grăsimile devin groase, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați roșiile uscate la soare tocate și amestecați până se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
5
Adăugați grătarul în tigaia pregătită și acoperiți cu brânza de capră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire. Se taie în triunghiuri și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista