Grasshopper Parfaits
Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 445 calorii. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, crincormme de menthe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Grasshopper Parfaits, Plăcintă Cu Lăcustă, și Plăcintă Cu Lăcustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 14 fursecuri subțiri de mentă (în valoare de o mânecă) în robotul de bucătărie. Pulsați până când aveți firimituri fine. Pune deoparte.
În partea de sus a unui cazan dublu combinați apă, 1/4 cană zahăr și sare. Se amestecă până se dizolvă.
Se presară amestecul cu gelatină și se lasă să se înmoaie timp de 1 până la 2 minute.
Bateți gălbenușurile pe rând până se combină.
Puneți cazan dublu peste apă clocotită și încălziți amestecul, amestecând constant, până când gelatina este complet dizolvată și amestecul începe să se îngroașe ușor.
Se ia de pe foc și se amestecă în crincormme de menthe, crincormme de cacao și vanilie. Refrigerați amestecul, amestecând ocazional, până când amestecul devine consistența albușurilor neînvinse, aproximativ 20 de minute.
În timp ce amestecul de gelatină se răcește, bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide și dați deoparte. Apoi bateți albușurile și smântâna de tarter până când albușurile încep să se rigidizeze ușor. Presărați ușor zahărul rămas, câte o lingură pe rând. Continuați să bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile în amestecul de gelatină, apoi pliați în jumătate din frișcă, rezervând restul pentru a acoperi parfaitele.
Împărțiți jumătate din umplutura de lăcustă între cele șase pahare, lingând-o cu atenție pentru a nu păta părțile laterale. Următoarea lingură în firimiturile cookie, împărțindu-le uniform între pahare. Repetați cu umplutura de lăcustă rămasă. Dați la frigider pentru a seta, aproximativ două ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, acoperiți cu frisca rămasă (poate doriți să răsturnați ușor crema pentru a încorpora mai mult aer).
Se ornează cu o mentă întreagă subțire și se servește imediat.