Grand Marnier Meringue Torte

Grand Marnier Meringue Torte
Torta de bezea Grand Marnier este o fără gluten și fără lactate desert. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, coajă de portocală, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, Tort Grand Marnier congelat cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate, și Grand Marnier.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 3 (8 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 3 cercuri desenate pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Întindeți amestecul pe cercuri folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Coaceți la 200 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; răciți bezeaua în cuptorul închis cel puțin 1 oră. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați toppingul bătut, lichiorul și 1 1/2 linguriță de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
LichiorLichior
Carne De VităCarne De Vită
7
Așezați 1 bezea pe un platou de servire; se acoperă cu 1 cană amestec de topping bătut și 2 lingurițe de ciocolată. Repetați straturile de două ori cu bezeaua rămasă, amestecul de topping bătut și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
CiocolataCiocolata
8
Combinați fructele de pădure; aranjați peste torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
9
Garnisiți cu benzi de mentă și coajă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Carne De VităCarne De Vită
10
Sfat de gătit zahărul superfin se dizolvă rapid în albușurile bătute; dacă nu găsiți zahăr superfin în magazinul dvs. alimentar, Faceți-vă propriul procesând zahărul granulat într-un robot de bucătărie timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista