Grand Marnier Meringue Torte
Torta de bezea Grand Marnier este o fără gluten și fără lactate desert. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, coajă de portocală, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, Tort Grand Marnier congelat cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate, și Grand Marnier.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 3 (8 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 3 cercuri desenate pe foaia de copt.
Întindeți amestecul pe cercuri folosind spatele unei linguri.
Coaceți la 200 timp de 2 ore sau până se usucă. Opriți cuptorul; răciți bezeaua în cuptorul închis cel puțin 1 oră. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Pentru a pregăti umplutura, combinați toppingul bătut, lichiorul și 1 1/2 linguriță de coajă.
Așezați 1 bezea pe un platou de servire; se acoperă cu 1 cană amestec de topping bătut și 2 lingurițe de ciocolată. Repetați straturile de două ori cu bezeaua rămasă, amestecul de topping bătut și ciocolata.
Combinați fructele de pădure; aranjați peste torte.
Garnisiți cu benzi de mentă și coajă, dacă doriți.
Sfat de gătit zahărul superfin se dizolvă rapid în albușurile bătute; dacă nu găsiți zahăr superfin în magazinul dvs. alimentar, Faceți-vă propriul procesând zahărul granulat într-un robot de bucătărie timp de aproximativ un minut.